Post TERKINI

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Wednesday, 4 February 2015

Reunion 4 kerat..ekekeke

Assalamualaikum..Macam biase nk bagitau mmg dh lame x update blog a.k.a pemalas hangit bak kate orang utare ekekeke..




Dah dua minggu simpan cite pasal gi reunion yang x berape reunion sangatlahkan..dengan budak umah jer pon..Disebabkan member sorang ni dok Qatar dan balik Malaysia sekali sekale ( ye ke sekali sekale??), so kiteorang decide nk jumpe..  Ala jumpe kat Alamanda jer pon..First time nk gi nampak na gayatnye..dekat dgn umah member yg dok area sinun..anak kecik ssh nk jalan jauh katenye..hehehe.Member sorang lagi dok Kedah alamak jauhnye..X dapek den nak nolong..so jumpe 4 kerat jelah..Dan x lupe aku ucapkan pade kawan ku Fiza ni yang bagi free jubah from Qatar pade kawan2 w/pon bahagian punggung agak nampak na keseksiannye bile aku pkai,aku akan usehe kecikkkan punggungku ini..Padan muke aku..huhuh




Dari Somban naik komutar dongan kawan den yg dok Qatar tu.(tgk dah speaking Nogori lak ha)..hehehe..dgn ank ea Adam yg comel. Bulu mate cam bulu mate palsu orang kawin tu bak hang..Maklumlah ayah ea India ..hehehe..




Banyak btol kenderaan awam yang kiteorang orang lompat2 nak gi Alamanda. Akk dok Ghombau adab jelah.Ado keto penakut nak mampiuh bawak jauh...naik kebas lak punggung aku yang mulus ni.hahahah (gerak sengsorang)...



Nak dekat setengah arilah perjalanan..sib baik gerak awal pagi... First jmpe macam biase berpeluk2 lah kiteorang sakan.Perkare pertame bile dh jumpe makanlah..Lapar gile babas..huhu..pastu bergambar, borak, cite pasal keje, pasal blajar, pasal anak, aku cite pasal "anak" tekak jelah( singlelah katekan)..hehehe..



Ni je gambar yang ado..huhuhuh..Jadilah



Jumpe pon x lame sbb kang kul brape lak nk sampai umah.Acik ni dok jauh. Sblom balik makan lagi..aduh makan je kj nye..huhuh.. Citenye kat sini perjumpaan tu dapatlah lepaskan rindu sbb dh lme x jumpe..Mmg lah wassap  kite tau sume khabar, tp jumpe ni feel die lain sikit.. Btol x kengkawan??Aku tau korang pon ridu kat aku..hehehe..Tah bile2 lah nk jumpe lagi..Panjang umur In Sha Allah jumpe lagi.. Aamiin...Pade kengkawan sekolah dan politeknik,bile lagi kite nk reunion lak??? (maksudnye yang betol2 punye) huhuhuh..lalalalala





P/s: Diyana Dahlan jangan jeles yer..nanti kite jumpe plak..Peace yo!!
  





THANKS TO YANAYASSIN SBB MENCANTIKKAN BLOG KITE.SEMANGAT NAK UPDATE BLOG.SY BUDAK BARU BELAJAR..TERBAIK KAWAN AKU SORANG NI.JOM FOLLOW BLOG DIA...

4 comments:

yana yassin said...

amboi omak, dah sampai alamanda, bukan nak lajak sampai kl. Rindu jugak nak jumpa omak nieeee.

alahai, tang kredit bawah tue takyah lah mention . Malu iolsss. Hahhahahha

azida nur said...

Sonok kan mala..rindu korg smua

mala omak said...

Ekekeke...kasik up sketlah..first time g tau.sian kite..huhuhu

mala omak said...

Huhuhu.kan lin..tp tulah sygnye x lame jmpe.huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...